SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÅKARPS GYMNASTIKKLUBB

Välkomna till Åkarps Gymnastikklubb! 

 

Vi bedriver barngymnastik och motionsgymnastik i Åkarp. Läs mer om hur du anmäler ditt barn under fliken bli medlem. För att anmäla ditt intresse till motionsgymnastiken, hör av dig till oss på akarpsgymnastik@gmail.com

 

 

För att vi ska kunna genomföra träningar under rådande omständigheter gäller nedanstående punkter:

 

  • Vid minsta symptom av sjukdom, t.ex. förkylning eller hosta, så stannar man hemma. Symptomfri i minst 48h innan man kan träna igen.

  • Lämning och hämtning sker utomhus utanför idrottshallen, ledare hjälper barnen in och ut från hallen. Kom i god tid innan träning börjar och innan träningen slutar för att kunna möta upp utanför hallen.

  • Byt om till träningskläder hemma.
Vårterminen 2022 - Motionsgymnastik
2022-01-04 16:46
Motionsgymnastiken tränar under våren 2022 på måndagar kl.18.00-19.00 och onsdagar kl.19.30-20.30 i Hvilans Gymnastiksal. 
 

Datum för terminen: 

Måndag 24 januari (vecka 4): Terminsstart

Måndag 21 februari (vecka 8):  Inställt pga sportlov

Onsdag 23 februari (vecka 8): Inställt pga sportlov

Måndag 11 april (vecka 15): Inställt pga påsklov

Onsdag 13 april (vecka 15): Inställt pga påsklov

(18/4 Annandag påsk är det träning som vanligt)

Onsdag 18 maj (vecka 20): Sista träningen

 

Ovanstående datum gäller enligt de nuvarande rekommendationerna, men kan komma att ändras om nya restriktioner införs.

 

Genom att anmäla dig till Åkarps Gymnastikklubb ger du samtycke till att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ eller grupp som t.ex. namn, foto, film, etc. publiceras på Åkarps Gymnastikklubbs officiella hemsida och sociala medier (Facebook och Instagram) samt på diplom. Samtycker du INTE till att vara med på foto och film kontaktar du oss skriftligen på akarpsgymnastik@gmail.com

 

Välkomna!

Vårterminen 2022 - Barngymnastik
2022-01-04 16:12

Våren 2022 startar upp söndag vecka 3 och avslutas onsdag vecka 20. Barngymnastiken kommer att befinna sig i Dalslundskolans idrottshall och information för resp. grupp finns under fliken "Barngrupper".

 

Datum för terminen

Terminstart:
Söndag 23 januari
(vecka 3)

Måndag 24 januari (vecka 4)

Onsdag 26 januari (vecka 4)

 

Inställda träningar vid sportlovet:

Söndag 20 februari (vecka 7)

Måndag 21 februari (vecka 8)

Onsdag 23 februari (vecka 8)

 

Inställda träningar vid påsklovet:

Måndag 11 april (vecka 15)

Onsdag 13 april (vecka 15)

Söndag 17 april (vecka 15)

(18/4 Annandag påsk är det träning som vanligt)

 

Sista träningarna för terminen:

Söndag 15 maj (vecka 19)

Måndag 16 maj (vecka 20)

Onsdag 18 maj (vecka 20)

 

Ovanstående datum gäller enligt de nuvarande rekommendationerna, men kan komma att ändras om nya restriktioner införs.

 

Genom att anmäla ditt barn till Åkarps Gymnastikklubb ger du samtycke till att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ eller grupp som t.ex. namn, foto, film, etc. publiceras på Åkarps Gymnastikklubbs officiella hemsida och sociala medier (Facebook och Instagram) samt på diplom. Samtycker du INTE till att vara med på foto och film kontaktar du oss skriftligen på akarpsgymnastik@gmail.com

 

Välkomna!

Information för nya medlemmar VT-2022
2021-12-14 14:37

Till våren kommer en ny grupp startas upp för barn födda 2017. Medlemmar som stått i kö före vi tog bort vårt kösystem kommer erbjudas plats först. Blir det sedan fler lediga platser kommer dessa kunna bokas på vår bokningssida.

 

Om en grupp redan är fullbokad finns det möjlighet att bevaka gruppen för att automatiskt meddelas om det blir en ledig plats. De grupper som det kommer vara möjligt att bevaka ligger uppe på vår bokningssida redan nu, men bevakning kan inte ske ännu.  

 

Bokning av eventuellt lediga platser och möjlighet till att bevaka våra grupper kommer öppnas upp den 3 januari kl 12.00 på vår bokningssida. För lediga platser gäller alltid först till kvarn. 

 

De bevakningar som gjorts under hösten 2021 kommer att återställas. Det vill säga att man behöver gå in och bevaka vårens grupper om man ännu inte fått en plats. 

 

Vi reserverar oss för att ändringar angående antal platser i grupperna på bokningssidan kan ändras. Nuvarande medlemmar har förtur och antal platser styrs av antalet ledare en grupp har. 

 

Tryck här för att komma till bokningssidan >>

Tack för denna terminen!
2021-12-13 20:59

Hej alla medlemmar!

 

Filmer från alla gruppers julavslutning finns nu att se på vår instagram @akarpsgk

 

Foton från julavslutningarna finns att se här på vår hemsida >>

 

Vårterminen 2022 startar på söndagen 23 januari. Nuvarande medlemmar kommer erbjudas en plats till våren. Det kan däremot komma bli nya grupplaceringar och nya tider för vissa grupper. Gruppbesked kommer på mail under veckan och ni kommer sedan aviseras via mail i början av januari där ni behöver bekräfta och betala för en plats. 

 

Om ni vet redan nu att ni inte vill behålla er plats ber vi återkomma omgående genom att maila avanmälning till akarpsgymnastik@gmail.com

 

Vi följer Folkhälsomyndighetens och Svensk Gymnastiks rekommendationer och förändringar kan komma ske om nya restriktioner införs.Stort tack för denna terminen – hoppas vi ses till våren igen!

 

God Jul och Gott Nytt År önskar Åkarps Gymnastikklubb 

Juluppvisning - inställd lördag 11 dec.
2021-11-28 20:10

Vi har tagit ett beslut att ställa in den planerade juluppvisningen, lördag 11dec.


Beslutet grundar sig i att under veckan som gått har det införts krav på vaccainationspass vid arrangemang inomhus med fler än 100 deltagare. (Förslag på åtgärder mot Covid-19 vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar)och åter igen blir det hårdare restriktioner för handeln och inom fritids- och kulturverksamheten (Beslutade åtgärder för att motverka ökad smittspridning och vårdbelastning).

 

Vi har ingen möjlighet att genomföra uppvisningen med de krav som ställs på oss från 1 december i och med införande utav vaccinationspass. Vi som klubb vill göra det vi kan för att förhindra ytterligare smittspridning och därför ställer vi in all form utav större sammanhang.

 

Istället kommer vi att under den sista träningen för respektive grupp anordna en egen avslutning för gymnasterna. Vi kommar att fota/filma varje grupp och lägga ut på våra sociala medier så att föräldrar, syskon och släkt får ta del utav gymnasternas färdigheter (de som valt att inte vara med på sociala medier kommer inte att fotas/filmas)
Instagram: akarpsgk
Facebook: Åkarps Gymnastikklubb

 

Med önskning om en glädjefull jul till er alla!
Hälsningar
Åkarps Gymnastikklubb

Nyheter från våra grupper
Motionsgymnastik, 04/01 16:38 
Limegrön, 04/01 16:03 
Lila, 04/01 15:57 
Turkos, 04/01 15:56 
Rosa, 04/01 15:52 
Vit, 04/01 15:44