SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÅKARPS GYMNASTIKKLUBB
Välkommen till Åkarps Gymnastikklubb!
Vi bedriver barngymnastik och motionsgymnastik i Åkarp.
 
Vår vision är att alla ska finna glädje i träningen och utvecklas efter sin personliga förmåga. Vi har idag tio barngrupper från fyra år och uppåt som tränar på olika nivåer. Både nybörjare och fortsättningsgrupper. 
 
Våra yngsta barngrupper är för tillfället barn födda 2016. Som tidigast kommer det starta en grupp för barn födda 2017 till vårterminen 2022. Det går inte att ställa sig i kö (om man inte stått i kö före vi bytte system). 
 
 

För att vi ska kunna genomföra träningar under rådande omständigheter gäller nedanstående punkter:

 

  • Vid minsta symptom av sjukdom, t.ex. förkylning eller hosta, så stannar man hemma. Symptomfri i minst 48h innan man kan träna igen.

  • Lämning och hämtning sker utomhus utanför idrottshallen, ledare hjälper barnen in och ut från hallen. Kom i god tid innan träning börjar och innan träningen slutar för att kunna möta upp utanför hallen.

  • Byt om till träningskläder hemma.
Tack för denna termin!
2021-06-28 20:50

Vi vill passa på att rikta ett stort tack till alla gymnaster för ert engagemang denna termin!

Tack att ni velat komma och gympa med oss, även om det har inneburit ändringar pga. restriktionerna kring Covid-19.

 

Höstterminen:
Vi planerar för att höstterminen skall starta upp som vanligt, blir det ändringar så återkommer vi. Planerad start är v.35. Mer information om terminsstart kommer i augusti.

 

Önskar alla en härlig sommar!

Information om Covid-19
2021-04-11 13:49

Vi har efter påsklovet sett ett uppsving utav bekräftat fall av Covid-19. Vi vill än en gång påminna om att följa de allmänna restriktioner som finns kring pandemin. https://www.folkhalsomyndigheten.se

 

Vi ber er även att vara extra försiktiga, tex. om någon annan familjemedlem är sjuk eller inväntar svar från test får ni gärna avstå träning till svar inkommit, även om ni själva är symptomfria.

 

Om någon annan familjemedlem fått bekräftat Covid-19 måste samtliga i hushållet stanna hemma, avstå kontakt och bli kontaktade av vården för att få förhållningsregler. Man får alltså INTE komma på träningen om någon annan i familjen fått bekräftat Covid-19.

 

Vid bekräftat fall av Covid-19 ber vi er att meddela huvudtränaren för er grupp eller Barngymnastikkommittén på akarpsgymnastik@gmail.com för att vi inom klubben skall kunna hjälpa till och agera för att minimera smittspridningen. Vid behov kommer vi tillfälligt att ställa in träningar.

För att vi ska kunna genomföra träningar under rådande omständigheter gäller fortfarande nedanstående punkter:

 

  • Vid minsta symptom av sjukdom, t.ex. snuva, halsont eller huvudvärk, så stannar man hemma. Symptomfri i minst 48h innan man kan träna igen.

  • Lämning och hämtning sker utomhus utanför idrottshallen, ledare hjälper barnen in och ut från hallen. Kom i god tid innan träning börjar och innan träningen slutar för att kunna möta upp utanför hallen.

  • Byt om till träningskläder och fyll på vattenflaskan hemma.

 

Tack för att ni hjälper till och följer samtliga råd!

 

Hälsningar,

Åkarps Gymnastikklubb

Påsklov - Inställda träningar v.13
2021-03-25 12:44
Nu på söndag 28 mars är det träning som vanligt. Vecka 13 är det inställda träningar på grund av påsklov. Måndag 5 april, annandag påsk, är det träning som vanligt igen.
 
Sportlov - Inställda träningar
2021-02-18 12:18
Inställda träningar på grund av sportlov. Söndagsträningarna ställs in vecka 7 och har sedan träning som vanligt vecka 8.
 
Nyheter från våra grupper
Grön, 26/02 11:12 
Röd, 26/02 11:09 
Svart, 26/02 11:00 
Motionsgymnastik, 16/02 20:57 
Limegrön, 26/01 12:17 
Lila, 26/01 12:12