SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÅKARPS GYMNASTIKKLUBB
BLI MEDLEM - VANLIGA FRÅGOR
1. Hur anmäler jag mitt barn till någon av era grupper?
Platser till barngymnastiken bokas på vår bokningssida som ni hittar via fliken boka plats i menyn. 

2. Hur gammal måste man vara för att börja på gymnastik hos er?
Som tidigast kan man börja på hösten det året barnet fyller fyra, om det finns grupper för den åldern då.

3. Vilken grupp ska jag välja?
Våra grupper är indelade efter ålder och kunskap. För de grupper som är öppna för bokning eller går att prenumerera på, välj de med rätt ålder. De grupper som ej är öppna kräver förkunskap. Har ditt barn gått på gymnastik tidigare kontakta oss för att stämma av nivå. Vid bokning till en grupp som inte passar i ålder kommer personen att plockas bort från gruppen.

4. Kan man ställa sig i kö?
Nej man kan inte ställa sig i kö hos oss. Det finns möjlighet att prenumerera på några grupper på vår bokningssida. Blir det en ledig plats meddelas alla som prenumererar på gruppen också är det först till kvarn att boka platsen. 

5. Hur prenumererar jag på en grupp?
För att prenumerera på en grupp går man in på gruppen på bokningssidan och trycker sedan på logga in, därefter på prenumerera. Inför varje ny termin töms alla prenumerationer, det vill säga att man måste gå in och prenumerera på nytt om man ännu inte fått en plats.

6. Kan man prova på i en grupp?
Nej man kan inte prova på i våra grupper utan att ha bokat en plats i gruppen. Finns det en ledig plats kan man boka den, trivs man sedan inte finns det möjlighet för återbetalning (köpvillkor står vid bokning). Har ditt barn gått på gymnastik tidigare kontakta oss för att stämma av nivå.