SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÅKARPS GYMNASTIKKLUBB

Information för nya medlemmar - Vårterminen 2024

Barngymnastik:

 

22 januari 2024 kl 12.00 öppnas bokningen för eventuellt lediga platser för de grupper som har möjlighet att ta in nya medlemmar. Nuvarande medlemmar har förtur att anmäla sig till dessa grupper. Det finns ingen garanti för att det kommer finnas någon ledig plats. 

 

Om en grupp är fullbokad finns det möjlighet att bevaka gruppen för att automatiskt meddelas om det blir en ledig plats. 

 

De bevakningar som gjorts under hösten 2023 kommer att återställas. Det vill säga att man behöver gå in och bevaka vårens grupper om man ännu inte fått en plats. 

 

Vi reserverar oss för att ändringar angående antal platser i grupperna på bokningssidan kan ändras. 

 

 

Motionsgymnastik: 

 

1 januari 2024 kl 12.00 öppnas bokningen för motionsgymnastiken. 

 

Tryck här för att komma till bokningssidan >>

Vanliga frågor - Barngymnastik
1. Hur anmäler jag mitt barn till någon av era grupper?
Platser till barngymnastiken bokas på vår bokningssida som ni hittar via fliken boka plats i menyn. 
 
2. Hur gammal måste man vara för att börja på gymnastik hos er?
Som tidigast kan man börja på höstterminen det året barnet fyller fyra, om det finns grupper för den åldern då. 
Vid bokning till en grupp som inte passar i ålder kommer personen att plockas bort från gruppen.
 
3. Vilken grupp ska jag välja?
Våra grupper är indelade efter ålder och kunskapsnivå. För de grupper som är öppna för bokning eller går att bevaka, välj de med rätt ålder. De grupper som kräver förkunskap ligger inte ute på vår bokningssida. Har ditt barn gått på gymnastik tidigare kan du kontakta oss för att stämma av nivå och tillgänglighet i grupperna. 
 
4. Kan man ställa sig i kö?
Nej man kan inte ställa sig i kö hos oss. De grupper som inte kräver förkunskap går att bevaka på vår bokningssida. Blir det en ledig plats meddelas alla som bevakat gruppen och sedan är det först till kvarn att boka platsen. 
 
5. Hur bevakar jag en grupp?
För att bevaka en grupp går man in på gruppen på bokningssidan och trycker sedan på logga in, därefter på bevaka. Inför varje ny termin töms alla bevakningar, det vill säga att man måste gå in och bevaka på nytt om man ännu inte fått en plats. 
 
6. Kan man prova på i en grupp?
Nej man kan inte prova på i våra grupper utan att ha bokat en plats i gruppen. Finns det en ledig plats kan man boka den, trivs man sedan inte finns det möjlighet för återbetalning (köpvillkor står vid bokning). Har ditt barn gått på gymnastik tidigare kontakta oss för att stämma av nivå.
 
7. Vad kostar det att vara medlem hos er?
Vår medlemsavgift är 60 kr/år. Terminsavgiften varierar beroende på antal träningstimmar/vecka. Avgifterna kan ni läsa mer om här >>