SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÅKARPS GYMNASTIKKLUBB

Klubbkläder

Tillsammans med Stadium har vi tagit fram klubbkläder. Vi har en träningsoverall, olika träningstoppar, tights, shorts, hoodies och väskor. Allt finns i storlekar för junior, dam och herr.

 

Stadium.se går det att beställa träningstoppar, tights, shorts, väskor och hoodie i färgerna grått och svart. Plaggen finns att prova hos Stadium på Nova Lund. Klubbläder beställs här >>

 

Träningsoverallen finns just nu tillgänglig att beställa på Stadium.se tills lagret tar slut. Efter det kommer vår träningsoverall endast gå att beställa via klubben en gång per termin. Även hoodie i grön färg och klubb t-shirt kommer finnas tillgänglig att beställa via klubben. Information om beställning skickas ut till våra medlemmar när det är dags. 

 

 

Om du är eller blir medlem hos Stadium kan du koppla ditt medlemskap till Åkarps Gymnastikklubb för att samla bonus som gynnar föreningen. Ni ansluter enkelt genom att skapa eller logga in på ert konto hos Stadium. Välj sedan "stöd din förening" och sök efter Åkarps Gymnastikklubb och välj en grupp. För att fortsätta stödja föreningen måste man varje år uppdatera val av förening på sitt konto hos Stadium.